Jouw Afval loont

Beheer je account en spaarsaldo

Jouw account 2017-10-30T18:26:04+00:00

Deze pagina gaat over je eigen account bij Afval loont en over de Afval loont APP. 

Of je nu je een PC, tablet of mobiel gebruikt, in basis werkt alles hetzelfde in elke omgeving.

Nieuw! is de mogelijkheid om een bedrag te doneren aan een (goed) doel / maatschappelijke organisatie. Meer informatie hierover vind je hieronder.


Waar vind je je eigen Afval loont account?

Er zijn 2 mogelijkheden:

  • Inloggen via de website
  • Gebruik maken van de APP

Op onze website www.afvalloont.nl staat op elke pagina bovenin inloggen.  Bij het registreren heb je een e-mailadres en een wachtwoord opgegeven. Gebruik deze om in te loggen.

De APP vind je hier:    

 

 

 

 

 

Voor de APP geldt dat je deze kunt downloaden en installeren op je tablet of mobiel. Log eenmalig, met je e-mailadres en wachtwoord, in en je blijft ingelogd op de APP.

LET OP! De APP werkt alleen als je een internet verbinding hebt.


Als je bent ingelogd, zie je links het menu staan en rechts een totaal overzicht van jouw account.


Hieronder vind je een korte beschrijving van de onderdelen uit het menu:

Mijn account

 

 

Algemene gegevens

Hier vind je de gegevens zoals deze door jou zijn opgegeven. Hier kun je ook je contact- en bankgegevens wijzigen.

Sparen voor

Hier kun je aangeven of je voor jezelf of een goed doel wilt sparen. Je vindt hier ook de lijst met doelen waaruit je kunt kiezen.

Accountinstellingen

Hier kun je je e-mailadres en wachtwoord wijzigen


Mijn QR-code

Hier vind je je persoonlijke QR-code. Met deze QR-code kun je sparen op jouw account. Neem je mobiele telefoon mee naar het filiaal, laat de QR-code scannen en je kunt afval gaan inleveren. De APP is alleen te gebruiken als je een internet verbinding hebt. De QR-code dus ook. Heb je geen mobiele internetverbinding, dan kun je ook een foto maken van de QR-code. Hier, in FAQ onder het kopje “Werkt de APP ook offline” kun je lezen hoe je dat doet


Inlevermomenten

Hier kun je al je inlevermomenten zien, volledig gespecificeerd. Dit is aanvullend op de mail die je krijgt als je hebt ingeleverd.


Spaarsaldo

Op deze pagina kun je je huidige spaarsaldo zien en je uitbetalingen volgen. Je kunt hier ook aangegeven dat je een bedrag uitbetaald wilt hebben. Het minimale bedrag dat kan worden uitbetaald bedraagt € 10,-

Doneren

Zo kun je elk bedrag doneren, tot het maximum van je huidige spaarsaldo, aan een doel van jouw keuze. Voorbeeld: je hebt € 6,95 gespaard en je wilt wel € 1,- doneren aan een (goed) doel, dan is dat mogelijk met deze knop. Klik op doneren.

Klik rechts bij “Doneren aan” en selecteer een doel (voorbeeld Giro 555). Geef het te doneren bedrag op bij “Storting bedrag” (in dit geval niet meer dan € 0,23 i.v.m hoogte spaarsaldo). Klik op doneren en je donatie is gerealiseerd. Je spaarsaldo zal zich verlagen met het gedoneerde bedrag.


Filialen

Is een overzicht van al onze filialen. Je kunt de link van het filiaal openen dan opent GoogleMaps zich. Je kunt dan eenvoudig navigeren.


Berichten

Hierin kun je berichten zien en nalezen die wij hebben gestuurd.


Contactformulier

Dit kun je gebruiken als je een vraag / opmerking hebt.