Afval loont in Noordwijk

Afval loont in Noordwijk 2017-04-20T11:51:51+02:00

Samen de natuur sparen, dat vinden wij belangrijk! Daar logo-gn-2011-zw-staandstreven wij naar door afval zoveel mogelijk te recyclen en hergebruiken. Registreer je eenvoudig en kom bij ons langs aan de Stakman Bossestraat 65 (oude gymzaal)! Geld sparen met je gescheiden afval en bijdragen aan een beter milieu: dat is Afval loont!Registreer-je-nu

 

 

Over Afval loont
Bij Afval loont in Noordwijk kun je je afval gescheiden inleveren in ruil voor geld. Denk aan oud papier, (verpakkings)plastic, textiel, frituurvet en kleine elektrische apparaten. Deze afvalsoorten kun je zonder vergoeding gescheiden inleveren: cartridges en toners, batterijen en spaarlampen. Wanneer je € 10,- hebt gespaard, wordt het uitgekeerd aan het door jezelf opgegeven doel. Zo kun je samen sparen voor bijvoorbeeld een goed doel, vereniging, kerk of je eigen gezin. Iedereen heeft elke dag afval en zo is iedereen in staat om elke dag te sparen. Samen sparen voor een doel is nog leuker!

De voordelen van afval inleveren bij Afval loont
> Ontvang geld voor het inleveren van gescheiden huishoudelijk afval.
> Meer recycling en hergebruik van afval waardoor de natuur gespaard wordt.
> Afval loont ondersteunt de lokale Voedselbank en andere lokale goede doelen.
> Afval loont is een social enterprise en heeft mensen in dienst met een afstand tot de arbeidsmarkt.
> Minder zwerfafval doordat afval geld waard is bij Afval loont.

Fracties-afval-loont

Hoe werkt het?
Het inleveren van afval bij het Afval loont filiaal is snel en makkelijk. Het geaccepteerde afval wordt per soort gewogen. Daarna wordt het corresponderende bedrag aan jouw spaarsaldo toegevoegd. Deponeer vervolgens het afval in de daartoe bestemde containers. Zo simpel is het!

Bekijk het filmpje om te zien hoe het werkt:

Hoe kan ik geld sparen bij Afval loont?
Om geld te sparen bij Afval loont moet je je registeren. Vervolgens kun je gaan sparen met de Afval loont app of de fysieke spaarpas. Hoe dit werkt lees je op afvalloont.nl/vragen/deelnemerspas. Je kunt zelf bepalen naar wie het spaartegoed wordt overgemaakt. Je kunt er dus ook voor kiezen om je spaartegoed ten goede te laten komen aan een (lokaal) goed doel of een familielid. Iedere € 10,- die je spaart wordt uitgekeerd aan het door jou opgegeven doel.
Hoeveel geld je krijgt met het inleveren van je afval bij Afval loont hangt af van de hoeveelheid gescheiden afval die je inlevert. Daarnaast heeft ook de marktprijs van het gescheiden afval invloed op het bedrag dat je verdient via Afval loont. Een en ander is dus sterk afhankelijk van diverse factoren. Het is in ieder geval een leuk zakcentje!
En wil je gezamenlijk voor een doel sparen, zoals je school of vereniging? Stuur dan een mailtje naar info@afvalloont.nl.

Waar kan ik terecht?
Stakman Bossestraat 65, (oude gymzaal)
ma-vr: 9:00u-17:00u / za: 10:00u-15:00u

Meer weten?
Voor meer over Afval loont ga je naar afvalloont.nl of mail je naar info@afvalloont.nl.