Wanneer je fysiek niet in staat bent je afval te komen brengen!

Ophaalservice Barendrecht 2018-03-22T15:29:59+00:00

Sinds 1 maart 2018 heeft Afval loont een afval-ophaalservice in het centrum van Barendrecht. Deze ophaalservice is bedoeld voor mensen die fysiek niet in staat zijn hun afval bij ons te komen brengen. Het afval halen wij op met een elektrische Stint. De waarde van het opgehaalde afval zal worden uitgekeerd aan het Afval loont Fonds. Met het laten ophalen van je gescheiden afval help je dus mensen uit de gemeente Barendrecht die het écht nodig hebben.

Bij wie halen wij op?
Het afval kan opgehaald worden bij personen die wonen in het oude centrum van Barendrecht én fysiek niet in staat zijn hun afval bij ons te komen brengen. Bijna alle adressen die beginnen met de postcode 2991 kunnen meedoen, maar controleer door op deze link te klikken of we ook bij jou kunnen ophalen: Ophaaladressen

Grensgebied 2991/2992
Woon je in het postcodegebied 2992 maar wel dicht bij ons Afval loont filiaal aan het achterom? Dan zou je eventueel ook in aanmerking kunnen komen voor de ophaalservice, mits je natuurlijk fysiek niet in staat bent het afval te komen brengen. Wanneer je in het postcodegebied 2992 woont en je je toch wilt aanmelden voor de ophaalservice, dan kun je contact opnemen met e.lageweg@afvalloont.nl Postcodes uit het gebied 2992 zullen bij aanmelding individueel beoordeeld worden! 

Het Afval loont Fonds Barendrecht:
Het Afval loont Fonds Barendrecht is een fonds dat ingezet wordt voor acute hulp aan individuen en gezinnen in Barendrecht. Het project streeft er naar waarde toe te voegen aan de maatschappij met afvalsparen, waarbij zoveel mogelijk mensen of gezinnen uit Barendrecht geholpen kunnen worden. Dat willen we graag samen met de inwoners van de gemeente Barendrecht realiseren. Hoe meer afval wordt gedoneerd, des te meer mensen kunnen we helpen. Voor meer informatie over het fonds klik je op de volgende link: Afval loont Fonds Barendrecht 

Aanmelden? 
Je kunt je gratis opgeven voor één van de wekelijkse ophaalrondes op dinsdag óf donderdag. Indien je je hebt aangemeld zullen wij later nog even telefonisch contact met je opnemen nadere informatie. Als wij telefonisch overeengekomen zijn dat je bent aangemeld voor de ophaalservice, dan kan je op de door jouw gekozen dag vóór 09:00 uur je afval buiten leggen. Één van onze Stint-medewerkers zal het afval dan gedurende de dag ophalen.
Klik hier om je aan te melden!

Welke afvalsoorten halen we op?
De afval soorten die wij (in eerste instantie) ophalen met de Stint zijn:

  • Papier
  • PMD
  • Textiel
  • Klein Elektrisch
  • Frituurvet
  • Metaal

De Afval loont Ophaalservice wordt je aangeboden door Afval loont in samenwerking met:

 

*De Afval loont Ophaalservice betreft een pilot van maart tot en met september 2018. Indien de pilot succesvol is, zal de dienst worden voortgezet.

Privacy Preference Center

Cookies

Tracking van internetgedrag en voorkeursgemeente (te kiezen rechtsboven in de site).

_ga, _gid, gemc, PHPSESSID
*

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Weet u het zeker?

By disagreeing you will no longer have access to our site and will be logged out.