Spaar je samen of alleen?

Spaardoelen 2017-08-21T14:12:43+00:00

Spaardoelen

Alle kleine beetjes helpen!

Natuurlijk kun je voor jezelf of voor je eigen gezin sparen. Het kan echter ook leuk zijn om samen met vrienden, buren, familie of de voetbalclub te sparen voor een groter doel. Of spaar voor een algemeen goed doel. Zo steunen wij als algemeen doel de Voedselbank. Maar ook andere goede doelen kun je vinden bij Afval loont.

Actiematig doneren

Bij Afval loont houden we regelmatig actie voor specifieke (goede) doelen. Het is mogelijk om met je spaarsaldo een donatie te doen. Dus stel je hebt € 5,- als spaarsaldo staan, en je wilt een (goed) doel steunen, dan kun je in je MijnAfvalloont omgeving of App aangeven dat je bijvoorbeeld € 2,50 aan een doel wilt doneren. Dit bedrag gaat dan af van jouw saldo en komt bij het (goede) doel erbij.

Meesparen voor een (goed) doel?

Je kunt eenvoudig meesparen met een (goed) doel. Je kunt dit regelen in je eigen account, waarin je een doel kunt kiezen uit een lijst. Staat je (goede) doel er niet tussen? Laat ons het weten.

Hoeveel je ook spaart en waarvoor je ook spaart, alle kleine beetjes helpen. Op onze site vind je hoeveel er door alle spaarders samen al is gespaard in de loop van de jaren. Dit zijn serieuze bedragen die welkom zijn voor gezinnen en maatschappelijke organisaties.

Voedselbank

We krijgen ook mensen in onze filialen die gewoon spullen willen inleveren en klaar. Dat kan. Wij wegen het ingeleverde afval dan net zo in als bij alle andere klanten, maar wij doneren dan 50% van het ingeleverde bedrag aan de Voedselbank en de andere 50% aan lokale initiatieven.

De Voedselbank is voor Afval loont het algemene spaardoel op dit moment.

Logo-Voedselbank