Sparen voor een goed doel

Sparen voor een goed doel 2019-07-19T12:06:05+02:00

Sparen voor een (goed) doel?
Je kunt eenvoudig meesparen met een (goed) doel. Je kunt dit regelen in je eigen account, waarin je een doel kunt kiezen uit een lijst. Staat je (goede) doel er niet tussen? Laat ons het weten.

Hoeveel je ook spaart en waarvoor je ook spaart, alle kleine beetjes helpen. Op onze site vind je hoeveel er door alle spaarders samen al is gespaard in de loop van de jaren. Dit zijn serieuze bedragen die welkom zijn voor gezinnen en maatschappelijke organisaties.

Een selectie van de goede doelen die bij ons zijn aangemeld:

Hoe kun je meesparen?
Je kunt dit op vier manieren doen:

  • Via de “sparen voor” functie: in je Afval loont account kun je een goed doel als persoonlijk spaardoel instellen. De waarde van al het afval dat jij inlevert gaat naar het geselecteerde doel.
  • Via de “doneren aan” functie: in je Afval loont account kun je via de doneren aan functie een door jouw gekozen bedrag doneren aan goede doel.
  • Via het algemene spaardoel in de filialen: wanneer je in een filiaal komt en zegt dat de waarde van het afval aan een doel gedoneerd mag worden, dan gaat de waarde automatisch naar dat goede doel.

Waar kan ik mijn doppen inleveren?
In onze filialen in Noordwijk, Hoogvliet en Barendrecht. De vergoeding is 20 cent per kilo.

Wat kan wel en wat kan niet?

Goede doppen bevatten een driehoekje met de volgende nummers en/of letters:

Welke doppen niet:

  • Dopjes van medicijnen en naalden.Dit geeft een te hoog risico op naalden. Een naald kan leiden tot een “prikincident” en brengt een groot risico met zich mee voor onze medewerkers. Wordt dit bij controle geconstateerd, dan wordt de gehele partij niet aangenomen en weer mee teruggegeven.
  • Dubbele doppen (veiligheidsdoppen)
  • Doppen van pennen en stiften
  • Doppen van ander plastic
Dit mag niet. Dit zijn o.a. doppen van naalden.

Inleveren:Lever de doppen aan in een doorzichtige zak.

LET OP: Deze actie is alleen geldig bij onze filialen in Noordwijk, Hoogvliet en Barendrecht.