Inloggen

Inloggen 2017-08-01T15:32:36+00:00
Schrijf je hier in Je krijgt dan een activatiemail. Klik op de link Je bent dan een actieve spaarder. je kun nu starten met sparen. Om in te loggen in je eigen account, klik hier
Met het registratieformulier kan de spaarder zijn Afval loont account activeren. De spaarder heeft hiervoor twee mogelijkheden: met zijn mobiele telefoon langskomen bij een Afval loont filiaal of een spaarpas ophalen bij een Afval loont filiaal. Indien de spaarder in het bezit is van een smartphone, dan kan hij de Afval loont app downloaden in de app store voor zijn mobiele telefoon (alleen iOS en Android). Vervolgens kan de spaarder de QR code van zijn registratieformulier scannen. De spaarder kan dan naar een Afval loont filiaal komen, de Afval loont app openen en de QR code tonen op het scherm van zijn telefoon. De medewerker van Afval loont scant deze code dan om het Afval loont account van de spaarder te activeren. De spaarder heeft ook de mogelijkheid om een spaarpas te gebruiken, in plaats van zijn mobiele telefoon. In dat geval dient de spaarder het registratieformulier uit te printen en mee te nemen naar een Afval loont filiaal. De Afval loont medewerker scant dan de streepjescode van het registratieformulier en overhandigt een spaarpas. Op het moment dat de spaarpas wordt overhandigd, wordt het Afval loont account van de spaarder geactiveerd.  
Je kunt pas inloggen als spaarder van Afval loont als je Afval loont account is geactiveerd. Het inloggen op de persoonlijke pagina dient te geschieden met de tijdens de registratie opgegeven e-mailadres en wachtwoord, via  inloggen kom je dan op de plek om naar je account te gaan. Indien je je wachtwoord bent vergeten, dan kun je dit eenvoudig aanpassen door de link te volgen "Wachtwoord vergeten?" Mocht het nog niet lukken, stuur dan een mail via het contactformulier.
Je kunt pas inloggen als spaarder van Afval loont als je Afval loont account is geactiveerd. Op het moment dat het Afval loont account wordt geactiveerd, ontvangt de spaarder per e-mail een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee hij kan inloggen op zijn persoonlijke pagina op afvalloont.nl. Je kunt je gebruikersnaam en wachtwoord opnieuw naar je toe laten sturen, op http://afvalloont.nl/inloggen/ via de optie “Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten? Klik hier”. Maak je gebruik van deze optie en heb je je wel geregistreerd, maar heb je je spaarpas nog niet opgehaald bij een filiaal (en is je Afval loont account nog niet geactiveerd), dan krijg je de volgende melding te zien: “Het is pas mogelijk in te loggen als je een spaarpas hebt afgehaald in één van onze filialen. Vergeet niet jouw registratieformulier mee te nemen.” Indien jouw e-mailadres niet bekend is bij Afval loont, dan krijg je de melding: “Dit e-mailadres kon niet worden gevonden. Contacteer info@afvalloont.nl. In dat geval ben je misschien onder een ander e-mailadres bij Afval loont geregistreerd. Ook is het mogelijk dat je een typefout hebt gemaakt bij het invullen van het registratieformulier. Stuur in een dergelijk geval een e-mail naar info@afvalloont.nl om te controleren of je e-mailadres goed staat geregistreerd in de administratie van Afval loont.
Ja dat kan. Log in je account of klik op de "wachtwoord vergeten" link bij het inlogscherm.

‹ Terug naar Vragen