Meedoen

Meedoen 2017-08-01T15:32:49+00:00
Om geld te sparen bij Afval loont dien je je te registreren op Schrijf je hier in!. Je krijgt een bevestigingsmail met daarin een activatielink. Volg de link en klaar. Je kunt dan nog de App op je mobile telefoon zetten en als je dan komt inleveren kun je je persoonlijke QR-code laten scannen. Wat je inlevert wordt zo op jouw account bijgeschreven. Minder duurzaam, maar een alternatief voor de QR-code op de mobiele telefoon is een persoonlijke spaarpas halen bij het filiaal. De medewerker weegt vervolgens het geaccepteerde afval (zie brengvoorwaarden). Zodra de medewerker de wegingen bevestigt via zijn touchscreen, wordt het corresponderende bedrag toegevoegd aan jouw spaarsaldo bij Afval loont. Kijk ook op de pagina "Hoe werkt het?"  
Inwoners kunnen deelnemen aan Afval loont. Verenigingen, scholen, kerken en andere instellingen kunnen meedoen als "Spaardoel". Zij kunnen zij zich inschrijven als maatschappelijke organisatie. Zie de pagina "Hoe werkt het?"
Ja, het is ook mogelijk om mee te doen aan Afval loont zonder registratie. In dit geval komt het met het afval gespaarde geld ten goede aan goede doelen. 50 % van het (met het ingeleverde afval) gespaarde bedrag gaat dan naar de lokale voedselbank en 50 % gaat naar andere lokale goede doelen.

‹ Terug naar Vragen