Doe mee en win een WasteBoard!

WasteBoards zijn duurzame skateboards gemaakt van plastic (afval)doppen.

Winactie 2019-06-11T11:11:24+02:00

Doe mee en win jouw eigen ontworpen WasteBoard!

Drie winnaars winnen het eigen ontwerp en drie winnen een van de onderstaande boards. Ga dus ga snel aan de slag met het ontwerp en bedenk een slogan voor Afval loont.
De actie loopt vanaf vrijdag 7 april t/m 31 mei 2019*

ONTWERP
Ontwerp jouw eigen WasteBoard door de rondjes (dopjes) in te kleuren. Je hoeft niet precies binnen de randjes te blijven want zodra het board wordt gemaakt vloeien de kleuren vanzelf een beetje uit. Je kan zelfs rondjes kleuren en daar een andere kleur omheen maken. Kijk maar voor inspiratie op wasteboards.com

KLEUREN
De kleuren die je voor jouw WasteBoardontwerp kunt gebruiken zijn: geel, oranje, rood, lichtblauw, donkerblauw, lichtgroen, donkergroen, bruin, zwart, wit. Kleuren waar je maar een klein beetje van kan gebruiken omdat we daar maar weinig dopjes van hebben zijn: roze, paars, goud, zilver.

SLOGAN
Daarnaast willen we graag dat je meedenkt over een nieuwe slogan voor Afval Loont. Stuur deze ook mee met je ingekleurde board.

UITSLAG
De jury bepaalt welk boards het mooiste zijn en wat de leukste slogans zijn. De winnaars worden binnen 2 weken via email bericht. Over de uitslag en de ingezonden ontwerpen kan niet worden gecorrespondeerd.

INSTUREN
Vergeet niet je naam, leeftijd en pasnummer of spaarder ID in te vullen en een leuke slogan voor Afval Loont te bedenken! E-mail jouw ontwerp of breng het langs in een van onze filialen!

VOORWAARDEN
Er mag per klant één keer worden deelgenomen. De actie loopt tot 31 mei 2019.


Deze wedstrijd is inmiddels afgelopen

*Op 7-05-2019 is besloten om deze actie te verlengen. Voor iedereen die ook buiten Barendrecht woont, is het mogelijk om mee te doen.


WIN EEN VAN DEZE DRIE WASTEBOARDS OF WIN JOUW EIGEN ONTWERP!

Inmiddels zijn de winnaars bekend. Herken jij je tekening hierin?
Vrijdag 14 juni bellen wij de winnaars.